Férfi télikabátok 2018-ban

Itt az ideje bevallani, hogy a férfiak legalább annyit törődnek a külsejükkel, mint a nők. Nyilvánvalóan más módon és eszközökkel, de ma már egy férfinak is legalább annyira fontos, hogy stílusos legyen, mint a gyengébbik nemnek. Következő blogbejegyzésünk azoknak a férfiaknak szól, akik adnak a külsejükre és szeretnék divatos darabokkal feltölteni a ruhatárukat 2018-ban is.

Télen a férfiaknál a rövid és sportos fazonok lesznek előtérben. Ez nem csak a kabát hosszára, de anyagára is értendő, hiszen szteppelt, vízlepergetős, akár sportoláshoz is használatos dzsekik lesznek a dominánsak a boltok polcain. Ha fazonban annyira nem, de színben mindenképp elrugaszkodnak az eddigi sötét árnyalatoktól, hiszen piros, lila, kék darabok közül válogathatnak majd a férfiak is.

Azok, akik a sport szerelmesei nem kell aggódniuk, hogy télen nem fognak időjáráshoz illő és mégis stílusos darabot találni. A budmil ugyanis készült egy darabbal, ami megállja a helyét az utcán is, de edzés közben, multifunkcionális kialakításának köszönhetően elnyeri majd a sportolók tetszését 
https://budmil.eu/termek/11915/teli-dzseki

Letisztult, egyszerű és mégis nagyszerű férfi dzseki, ami vízlepergető és légző anyagának köszönhetően segíti a fagyokban is futókat és biciklizőket is. Nem kell tehát azért feladnod 2018 telén a kedvenc sportodat, mert nincs megfelelő ruházatod az űzéséhez. Sőt, ebben garantáltan a legdivatosabb férfi leszel a futópályán.

A sportos és elegáns közötti átmenet a férfidivatban is jelen van. Egyszerű, meleg, kifinomult szteppelt dzsekikre felkerülnek, a már nőknél is említett, szőrmegallérok.
Budmil férfi téli dzseki
Na erre mondják, hogy bárhová felvehető! 2018-ban megszűnnek majd azok a sztereotípiák, miszerint a szőrme a nőké, hiszen sikerült piacra dobni olyan darabokat, amik igazán férfiasak, nem a szőrme ellenére, hanem pont annak okán. Úgyhogy, férfiak, bátran merjetek divat terén nagyot vállalni!

A megszokott, klasszikus darabok idén is megjelennek majd a boltokban, viszont merészebb színhasználattal.
Budmil férfi téli dzseki piros
A piros nagyon népszerű lesz a férfiak körében, így ha az élénk színek terén még nem vagy magabiztos, akkor a pirosat bátran választhatod, mert a siker garantált!

Nézz körül aBudmil webáruházában a férfi télikabátok között, hogy ne maradj le a legújabb divatról 2018-ban sem! 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések