Női télikabátok 2018-ban

Stílusos és meleg egyszerre télen?
Idén lehetséges. 2018-ban sokunk örömére hódit a meleg dzseki, amik közül néhány darab szőrmével is kiegészül. Egyszerre elegáns, divatos és szuper meleg! A következő blogposztban bemutatjuk nektek a tél legtrendibb darabjait!

Télen is színesen?
Az idei téli szezon színeiben felfedezhetőek a már megszokottnak tűnő fekete, barna, szürke árnyalatok, de kiegészült a színpaletta a merészebb pirossal, királykékkel és az inkább ősziesnek gondolt kekivel, ami remek választás lehet télen is.
Budmil keki téli dzseki
Aki szeretne télen kitűnni a tömegből örülhet, lesz rá lehetősége. Bátran lehet párosítani élénkebb kabátokat szintén kitűnő kiegészítőkkel, mert 2018-ban ez is teljesen belefér a divatba!

Kalandozzunk a fazonok terén!
Egészen rövid daraboktól, a comb középig érőkig mindenki megtalálja majd a számára tökéletes kabátot. Legtöbbjük szteppelt dzsekik, de van olyan is köztük, ami a szövet hatású, azoknak akik még barátkoznak a fényesebb, szteppelt darabokkal.
Budmil szürke hosszú téli dzseki
A kapucni szinte minden kabátnál megtalálható, viszont nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a szőrme béléses megoldások mennyire elegáns és stílusos benyomást keltenek viselőjének!
Budmil szőrme kapucnis téli dzseki
Ha valaki a sportos és elegáns közötti átmenetet preferálja, a téli kollekció neki is kedvez majd, hiszen idén a két stílus vegyítése előtérbe került. Lehet találni hosszában és anyagában sportos, de színében és fazonjában elegáns kabátot is, ami pont emiatt minden alkalomra tökéletes választás lehet.
Budmil téli dzseki félhosszú
Ha valakiben még mindig kétségek vannak afelől, hogy idén télen praktikus és stílusos darabok lesznek majd divatban, látogasson el a budmil webáruházába és bizonyosodjon meg erről a saját szemével!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések